lamqta.comОвен  През този ден Вашият любим човек няма да разбира

...
lamqta.comОвен  През този ден Вашият любим човек няма да разбира
Коментари Харесай

Водолей: Днес с учудване ще откриете, че Вашия любим човек всъщност е...

lamqta.com

Овен 
През този ден Вашият обичан човек няма да схваща от смешки, или ще бъде доста чудноват и неясен. Ще се наложи да сте оптимално съществени и точни в изразяването на своите мисли и стремежи. В противоположен случай може фактически да не се раберете и да се разделите с възприятие за леко взаимно неразбирателство.  

Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Имате доста изостанала работа и не е зле, до колкото е допустимо, да се оправите с част от нея. През днешния ден връзките Ви с обичания човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се концентрирайте в своите усеща. Може би не би било зле да отидете дружно някъде на отмора. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и потиснатост. Втората половина на деня е отлична за развлечения. 

Рак
Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Всяка, дори и най-незначителната ловкост, ще бъде възприета от Вашия обичан човек „ на щик ”. Затова се постарайте през днешния ден да сте оптимално почтени и избягвайте всевъзможни двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?

Везни
Вътре във Вас се прави битка сред желанието да се окажете в центъра на всеобщото внимание и това, най-малко за малко да се усамотите. Дайте си време, с цел да се ориентирате в своите усеща и не се опитвайте да извършите избора си колкото се може по-скоро. Ако Ви поканят на някакво многолюдно мероприятие, не бързайте да го приемате или отказвате. Опитайте се да се почувствате удобно в това положение на несигурност - то подтиква появяването на доста нови хрумвания.

Скорпион
Дългият интервал на Вашата убеденост в себе си в този миг претърпява освен възходи, само че и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на правилен път? Ако понякога се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та по тази причина не почвайте да си вършиме самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят по отношение на това, което вършите, само че това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да извършите, с цел да запазите душевното си успокоение е, да деянията самообладание. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Сменете през днешния ден функциите със своята половинка. Нека тя в този момент управлява всички Ваши дейности, а Вие категорично да се подчинявате. Или назад, пробвайте се да управлявате всяка нейна крачка, почувствайте отговорност за несамостоятелния човек, за който всяка Ваша дума ще е закон. Тогава ще разберете ли, какъв брой е комплицирано за Вашия обичан човек да живее с Вас?

Козирог
Просто с неспокойствие очаквате довечера, не е ли по този начин? Какво пък, за това имате всички учредения, изключително като се има поради, че утрото и денят ще бъдат доста забързани. Направете всичко належащо, с цел да извършите своите отговорности към другите, само че запазете и малко сила, с цел да извършите и отговорностите си към себе си. Нали знаете, какво се приказва за тези, които единствено работят и работят, а в никакъв случай не почиват?...

Водолей
Днес с удивление ще откриете, че Вашия обичан човек в действителност е много по- забавен от това, което Вие сте считали. С него може да се поговори на най-неочаквани тематики и да получите отговори на такива въпроси, на които изобщо не сте и очаквали.

Риби
Хората, които Ви познават и обичат, по никакъв начин няма да се учудят, че от време на време изпускате по някоя непремерена дума. Така че в случай че през идващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от нормално, на никой от околните Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, в случай че се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава откровеност и искреност? Тогава, откакто извършите такова изявление, в качеството на опрощение, предложете на своя събеседник, да го придужите, до момента в който се качи в таксито...

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР